На този етап няма заподозрени за разстреляния тази вечер в София

...
На този етап няма заподозрени за разстреляния тази вечер в София
Коментари Харесай

Прокуратурата: Няма заподозрени за убийството на мъжа в София

На този стадий няма обвинени за разстреляния довечера в София Мартин Божанов. На брифинг от полицията оповестиха, че се касае за ликвидиране. Първоначалните находки са, че се касае за изстрели с огнестрелно оръжие. Божанов е убит в тяло и главата, сподели заместник-градският прокурор Иво Илиев. По думите му стартира следствие за ликвидиране, предава Българска телеграфна агенция. 

В Софийската градска прокуратура има подадени сигнали във връзка с Божанов за закани. Жалбите са от страна на магистрати, сподели по отношение на жертвата в отговор на въпрос от Българска телеграфна агенция градският прокурор на София Илиана Кирилова. Тя добави, че се работи интензивно и по информация за имотни измами. Имаме сигнали, подадени от магистрати, които не са прокурори, за отправени закани към тях, посочи Кирилова.

Този човек е бил забавен и по делото “Крашевски ”, сподели още Кирилова. 

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев заяви, че се търсят очевидци, които могат да дадат повече информация по случая. Работи се и с защитата на заведението, отговори на въпрос на Българска телеграфна агенция Коцев.

Целият запас на Столичната дирекция за вътрешни работи е включен в работата по откриване на убийството, сподели още основният секретар.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР